۱۴
۷۶
آقــا

مکمل های ورزشکاران؟

سلام ؛14 سال دارم و ورزش کشتی انجام می دهم ؛مربی به من مکمل گرانین را معرفی کرده است خانواده در این خصوص مخالفت می کنند؛می خواستم از آقای دکتر بپرسم مصرف این مکمل برای شرایط سنی من مشکلی دارد یا ندارد؟
سپاسگزارم

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز و ورزشکار با توجه به اينکه ورزشکار هستيد و در سن رشد هم هستيد، براي اينکه مکمل مناسبي بهتون معرفي کنيم حتما بايد تمام شرايط شما از جمله قد و وزن و نتيجه تست آناليزتون بايد بررسي بشه و حجم تمريني تون در نظر گرفته شه که بتونيم درست و دقيق راهنمايي تون کنيم که ايشالا نتيجه عالي داشته باشيد. براي دريافت مشاوره ميتوانيد با شماره زير تماس بگيريد: 22117004

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه ورزشي در تهران