سلام وقت بخیر خانم دکتر عزیز .بنده مشکل عاطفی و احساسی درونی نسبت به برخورد با دیگران دارم ؟

مدرس موسیقی هستم و فروش ساز محیط کارم خلوت و خونه پدر مادر زندگی میکنم خیلی تحت تاثیر روابط بیرون میشم اگر ارتباطی با دیگران داشته باشم .احساس تنهایی شدید دارم و حس منفی شدیدی پیدا کردم اگر جنس مخالف ببینم زود وابسته و تمام سعی میکنم مثلا اون شخص رو راضی کنم .علاقمندی زیاد پیدا میکنم و از یه طرف نمیتونم پیشنهاد بدم .فقط ازدواج رو دوست دارم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه یا میترسم .بعد همش دوست دارم محبت زیاد کنم .ولی بازم تنها میشم و خارج از ازدواج هم هیچ ارتباطی ندارم چون دوست ندارم همش تخت فشار روحی و جسمی قرار میگیرم و باعث افسردگی شده ک اذیت می‌کنه .ب دیگران فکر میکنم ولی اهل پیشنهادنیستم .ی بار با منشی و همکارم بقلش کردم ولی وجدان ناراحت پیدا کردم ..و این موضوعات همیشه با من هست .

1 پـاسـخ

بازدید : 17 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس ممتاز باليني ، متخصص CBT در تهران