۲۴
۵۵
آقــا

مشکلات الت تناسلی شامل اندازه و کجی و سوختگی ؟

سلام اقای دکتر . وقتتون بخیر . پسری 24 ساله هستم که در کودکی الت تناسلیم دچار سوختگی شده به طوری که رنگ ان تغییر کرده و ی رگ بزرگ و چند رگ کوچک چه در حالت نعوظ چه در حالت عادی روی ان مشخصه . طول الت تناسلی بنده 18 سانت و محیط اون بین 16 تا 18 سانت می باشد معادل قطر 5 تا 5.5 سانت . هم چنین الت بنده دارای خمیدگی شدید به سمت پایین می باشد که یکی از علت هوی اون متاسفانه خود ارضایی بسیار زیاد بوده چندتا سوال داشتم دکتر جون اول اینکه با این طول و قطر که به نظر خودم خیلی بزرگه امکان ازدواج دارم یا ن . دوم راهی برای کاهش قطر نیست و سوم اینکه برای خمیدگی التم چه کنم و اخر اینکه الت بنده رشدی خواهد داشت یان با توجه به سن 24 . خیلیبرای این مسایل تحت فشار روحی هستم . با احترام و تشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 277 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - ارولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران