۲۴
۵۶
آقــا

مشکلات الت تناسلی شامل اندازه و کجی و سوختگی ؟

ممنونم اقای دکتر . هزینه اصلاح انحنای الت چقدر میشه و ایا شامل بیمه می شود ؟ اقای دکتر من التم خیلی بزرگه دور محیط 16 تا 17 معادل قطر 5 تا 5.5 سانت ایا این قطر برای روابط زناشویی مشکل ایجاد میکنه یا ن ؟ اخه قطر باید 4 سانت باشه نرمالش و بودن افرادی که قطر 5 سانت داشتن و دچار مشکل شدن در روابط زناشویی از این بابت خیلی نگرانم . با تشکر و احترام فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 252 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي کليه - ارولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران