۳۵
۱۱۰
خانــم

وسواس فکری ؟

وسواس فکری دارم خیلی اذیت میشم به حدی که حالم روحیم اصلا خوب نیست ایا درمان داره؟

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    قطعا راههاي بسياري براي کمک به شما وجود داره ، ابتدا بهتره محتواي افکار و تصاوير اذيت کننده در ذهن شما بررسي بشه ، خيلي مواقع اين افکار دغدغه هاي روزانه نداشتن توانايي حل مساله و يا ناشي از احساس گناه نسبت به گذشته و موارد اينچنيني ميباشد که با اختلال وسواس اشتباه گرفته ميشه ، جلسه مشاوره فردي يا تلفني قطعا کمک کننده خواهد بود ، حال خوب و آرامش حق شماست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 102 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران