۲۱
۴۱
خانــم

اوره و کراتین خون؟

سلام، خسته نباشید. من خانمی هستم 21 ساله. بتازگی یک آزمایش خون دادم و در اون مشخص شد که اوره خونم پایین هست (12) و کراتین خونم سر مرز (1.3). میخواستم بدونم وجود این دو درکنار هم به چه معنی می‌تونه باشه؟ آیا نیاز به اقدام جدی و مراجعه به پزشک هست؟ قضیه ای هم وجود داره که از مدتی قبل متوجهش شده بودم؛ اینکه مچ پاهای من در اکثر اوقات ورم دارن، مخصوصا بعد از نشستن یا توی کفش بودن.
این رو هم بگم که حدود 4 سالی هست که به آنورکسیا نسبتا خفیف دچارم‌ و BMI پایینی دارم.
ممنون از راهنماییتون.

2 پـاسـخ

بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کليه بالغين (نفرولوژي) در تهران