۳۰
۵۵
خانــم

گرفتگی بینی و تنگی نفس؟

خانم هستم و 30 سال دارم .9سال پیش به یکباره دچار آبریزش بینی و چشم شدید به همراه سرفه های بسیار زیاد و عطسه و تنگی نفس و خارش شدم که آلرژی تشخیص داده شد بعد از استفاده از دوره های طولانی آنتی بیوتیک و اسپری های بینی ( رینوکورت) و سیمبیکورت و دگزا و یه عالم داروی دیگه هنوز مشکلات پابرجاست و پولیپ بینی هم اضافه شده. سابقه استعمال سیگار یا دخانیات دیگه ای رو اصلا نداشتم. ایمونوتراپی هم انجام دادم اما جواب نداد در حال حاضر به شدت تنگی نفس دارم تنفس عادی برام آرزو شده .اسکن ریه هم نرمال بود.تقاضا میکنم راهنمایی بفرمایین چه اقداماتی لازم هست

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به سوابق ذکر شده و درمان‌هاي صورت پذيرفته و طولاني شدن دوره بيماري و درمان قاعدتاً هيچ پزشکي بدون معاينه و بررسي لازم در خصوص وضعيت گذشته و حال شما نمي‌تواند توصيه مؤثري داشته باشد. چون احتمالا بسياري از درمان‌هاي معمول را شما انجام داده‌ايد لذا شايد تغيير روش درمان نياز باشد که آن هم با اطلاعاتي که ارائه کرده‌ايد امکانپذير نيست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران