66. کیلو
خانــم

درد و محدودیت حرکت دست راست ؟

از آذر ماه روی بازوی دست راستم کمی درد احساس میکردم
ادامه داشت و بتدریج بیشتر میشد
یک عمل جراحی سینوس چپ صورت در25 ماه دی داشتم
بعد از آن سرعت بیماری دستم مبنی بر درد و محدودیت حرکت بیشتر شد چون در نقاهت عمل جراحی بودم
تا به خود بیام تا برای دستم به پزشک مراجعه کنم رسیدیم به کرونا و قرنطینه
من کژدار مریض سر کردم از تجارب و گوگل کمک گرفتم با حدس اینکه شانه یخ زده هست
با گرم کردن و انجام چند نمونه ورزش و هر از گاهی خوردن آستامینوفن سر کردم
دردش زیاده در حدی که تحمل آدم تموم میشه آدم ضعف اعصاب میگیره بخصوص شبها موقع خواب یا بیدار شدن از خواب شدت آزارش بیشتره

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دست و شانه در تهران