پیگیری وجود ویروس کرونا؟

دوباره وقت بخیر
یه چند نکته رو در مورد متن قبلی میخواستم اضافه کنم اینکه از سر جام بلند شدم و صدام گرفته بود یک مقدار و دست راست و پای راستم حس کوفتگی و گرفتگی داشتم،اصلا دیشبش نشسته بودم یه لحظه انگار چیزی از درونم فوران کرد و تپش قلب گرفتم و دوباره خوب شد، باز تپش قلب گرفتم باز خوب شد
چه اتفاقی داره میافته نمیدونم

سلام و آرزوی تندرستی به شما
آقای دکتر البته بنده دچار گرمی بدن خفیف هم میشم بخصوص زمانهایی که نوشیدنی گرم میخورم و زیر گلوهام خیلی ملایم آبکی میشه و سرده، الان 40 روزه این حالات و علایم دست از سرم بر نمیداره که عمرم اینجوری نشده بودم، باز سمت چپ شدیدتر و سمت راست قفسه سینه ام یا نمیدونم ریه است احساس گرفتگی و کوفتگی دارم ، تو نفس عمیق این گرفتگی حس میشه و سمت چپ قفسه سینه ام یک قسمت دایره ای شکل مانند درد داره و البته نسبت به چند روزه قبل این درد کمتر شده و اابته احساس گلنج شدن تو وسط سینه ام خفیف دارم، بعضی وقتا احساس سرفه دارم و هر از چندگاهی یه سرفه کوچیک میاد، امروز صبح هنگام بیدار شدن که سوزش زیاد گلو داشتم ، یک مقدار هم خلط از حلق و بینی داشتم، حالت آب دهان و گلوم کاملا سفیده و عینه کفه
فکر کنم بیشترین پیام رو من میدم و وقتتنو میگیرم در هر حال
جناب آقای دکتر لطفا به من بفرمایید برای اینکه خیالم از بابت سالم بودنه ریه هام راحت بشه چیکار کنم

سلام و وقت بخیر دوباره حضورتان
آقای دکتر سی تی اسکن ریه گرفتم
حضورتان ارسال کردم

1 پـاسـخ

  • سلام
    خداروشکر ريه شما کاملا پاک است و در حال حاضر هيچ علايمي به نفع کرونا ندارد. نگران نباشيد واقعا. امکانات و ظرفيتهاي تشخيصي و درمان رو بايد بزاريم براي اونهايي که واقعا احتياج دارن. چون اگه همه برن سي تي و آزمايش ديگه نميشه به بيماران واقعي رسيدگي کرد تازه امکان آلودگي و انتقال بيماري بيشتر بشه. بازهم سوالي بود در خدمتم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 176 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران