اگر "احيانا" دچار حمله پنيک شده باشيد، اضطرابي که در حال حاضر آن را تجربه مي کنيد "اضطراب پيش بين يا انتظاري" نام دارد. اين اصطلاح به معناي آن است که چون فرد بصورت ناگهاني و به يکباره حالت وحشت را تجربه کرده است، اکنون دائما منتظر حمله بعدي است و به کوچک ترين محرک هايي حساس مي شود و پيش بيني حمله آتي را انجام مي دهد. چرا مي گويم احيانا؟ زيرا تجربه پنيک يعني تجربه اي نزديک به مرگ و بسيار شديد است! در برخي اورژانس ها و بيمارستان ها به دليل نداشتن صلاحيت حرفه اي لازم، با مشاهده يک علامت و به محض اينکه پاسخي براي مشکل شما نمي يابند، از برچسب پنيک استفاده مي کنند! در صورتي که تشخيص حمله پنيک نيازمند آن است که چندين علامت بصورت همزمان در فرد وجود داشته باشند! يکي از راه هاي موثر جهت فروکش اضطراب (خواه به شکل پنيک باشد، خواه به اشکال ديگر)، روانکاوي است. از اين طريق مي توانيد به کاوش و کشف دلايل و موضوعات نهفته مربوط به اضطرابتان پي ببريد.
اگر چه داروهايي مانند ديازپام ميتوانند به کاهش علائم حمله پانيک کمک کنند، اما آنها فقط يک راه حل موقت هستند.
و از آنجايي که ريشه اين حملات روانشناختي است نه جسمي ؛ براي درمان قطعي توصيه ميشود با يک متخصص سلامت روان (روانشناس و مشاور) در ارتباط باشيد
سلام .تشخيص پنيک نيازمند ارزيابي دقيق تر ميباشد ولي اگر دچار پنيک شده باشيد ،داروها راهکار موقت هستند وشما بايد تحت روان درماني قرار بگيريد تا با درمان صورت بگيرد.
با سلام و احترام
بنظرم بهتره ريشه اين مشكل رو با كمك روان درمانگر پيدا كنيد و با مشورت روانشناس، در صورت لزوم دارو براي مدني كوتاه مصرف بفرماييد.
سلام و احترام داروهاتون رو منظم مصرف کنيد و براي تکميل درمان به يک مشاور خوب مراجعه کنيد
سلام و احترام به مصرف داروهاتون ادامه بدين و براي تکميل درمان به يک مشاور خوب مراجعه کنيد
درود با يك مشاور در ارتباط باشيد
سلام
پيام شما را الان ديدم
اميدوارم مشکلتان حل شده باشد
در صورتي که مشکلتان هنوز حل نشده ميتونيد با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند
تلفن : 02177760350
...........................
پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است