مشکلات روان واختلال در خواب؟

سلام دکتر وقتتون بخیر باشه انشالله.
بنده حدود سه چهار هفته ای میشه که در طول روز و شب احساس بدی بهم دست می ده مثلا احساس میکنم که داخل یک قبرم یا احساس می کنم که در جایی تنگ گیر کردم که اصلا نمی تونم دست و پامو تکان بدم یا این تفکر در ذهنم شکل می گیره که اگه کسی منو در این شرایط قرار داد اون وقت چکار کنم ، یا وقتی که می خوام اب بخورم یهو احساس غرق شدن بهم دست می ده .
و این احساسات بیشتر وقتی دارم که ظهر از خواب بلند می شم و وقتی هم می خوابم دستو پام خواب می ره خانم دکتر تورو خدا کمک کنید.

1 پـاسـخ

بازدید : 89 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران