میتونه این یک نشانه کرونا باشه؟

سلام آقای دکتر خوب هستید
من راستش از امروز اسهالم شروع شد تقریبا غروب . بعد من ی خورده مشکوک شدم چون این روزا صبح خیلی زود میرم پارک برای ورزش ، چون خلوته و ...بله . بخاطر همین گفتم شاید کرونا باشه آخه هنوز اوایلشه شاید حالت تهوع یا استفراغ هم بعدا اضافه بشه ، نمیدونم .... شاید کرونا گرفتم ولی تب ، سرفه و .... هیچ علائم دیگه ای ندارم البته تا الان ، اما استرس دارم ک مبادا کرونا باشه ، وقتی تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم بیماری های گوارشی هم میتونه یکی از علائم کرونا باشه هیچی .... دیگ خودمو جمع و جور کردم حسابی ترسیدم... یعنی کرونا دارم ؟؟
و اینکه آیا اشکالی داره صبح های زود ورزش کردن تو پارک ؟ مثلا ساعت حدودا 6 صبح ؟؟؟
ممنون میشم به این دو تا سوالم جواب بدید.

1 پـاسـخ

بازدید : 197 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران