سایش دندان شدید در خواب و عدم کنترل خشم و عصبانیت و با توجه زمینه موروثی ؟

سلام اقای دکتر وقت بخیر همسر من سایش دندان شدید در خواب داره و قبلا به شما مراجعه کرده و قرص بوسپیرون 5و کلونازپام 1 توسط شما تجویز شده ولی اصلا هیچ اثری نداشته و حتی بدتر شده وبه طور سرخود قرص از 5به 10 زیاد کرده و مصرف کرده و باز هم اثری نداشته ضمنا زمینه موروثی نیز داره و عصبانیت و خشمش خیلی زیاده و دائما در حال کلنجار با خود و دیگران سر موضوعات بسیار بی اهمیته و درگیری فکری زیادی هم سر هر موضوعی داره ایا داروی دیگه ای برای مصرف داره یا درمان فقط با این دارو بوده که اصلا نتیجه بخش نبوده

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران