با تشکر بسیار و پیرو مشاوره ی قبلی ؟

با سلام و احترام مجدد
میبخشید آقای دکتر، منظور از مشکوک بودن تست کالپروتکتین چیه؟

میبخشید یه توضیحاتی میخواستم بدم.

حدود یک‌ماه و نیم پیش توسط فوق تخصص گوارش یک سری آزمایش ها به دلیل علائم IBS، جهت بررسی از نظر بیماری سلیاک، سوءجذب و برخی کمبودها ی تغذیه ای برام تجویز شد
و نتایج آزمایش خون به نظر همه ی فاکتورها نورمالند به جز کمبود خفیف هموگلوبین (11.8)و فریتین (10.0)
میخواستم بپرسم با وجودیکه آزمایش خون نورمال بوده آیا ممکنه آزمایش Calprotectin که مشکوکه بیماری سلیاک یا نمیدونم به بیماری گوارشی رو‌تأیید میکنه؟

آیا میشه تخمین زد تا چند درصد این احتمال وجود داره؟نیاز به بررسی های بیشتری هست؟

تا مراجعه به پزشکم، خیلی ممنون میشم لطفا نظرتون رو بفرمایید.

1 پـاسـخ

بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کودکان در تهران