۲۱
۵۴
خانــم

کندن مکو؟

سلام وقتتون بخیر
من چندسالی هست مدام موهامو میکنم و کنترلی روی خودم ندارم کلی هزینه کردم و کلی دارو و روغنو آمولو الانم تزریق پی آر پی انجام میدم اما همش دستم میر سمتشون و میکنمشون نمیزارم رشد کنن خیلی اذیتم واقعا دلم واسه موهام تنگ شده من خیلی موهای پرپشت و قشنگی داشتم اما الان ن
همش منتظرم تنها باشم موهامو از ریشه بکنم توروخدا کمکم کنین چندساله کارم اینه هرچی میخام جلوی خودمو بگیرم نمتونم از پوستی ک همراه موم درمیاد خوشم میاد وقتی موهامو میکنم حس خوب میگیرم اما فوری پشیمون میشم توروخدا کمکم کنید خوب شم

5 پـاسـخ

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران