۲۰
۹۰
خانــم

استرس و کندن مو ؟

من 20 سالمه و دانشجو هستم مدت 3 سال هست که اقدام به کندن مو کردم دست خودم نیست جند لاری مشاور درمانی رفتم خوب بود موهام درومد ولی دوباره استرس. نگرانی. و خودم نمیدونم جی هستش دوباره شروع میکنم به کندن طوری که جلوی موهام و بغل موهام کمکم داره سفید میشه بیشتر شبها شروع میکنم به کندن علتشم نمیدونم. دیگه خسته شدم خونوادم همش نگران و گریه و...

1 پـاسـخ

  • سلام عزيز. شما به اختلال کندن مو يا تريکوتيلومانيا مبتلا هستيد و چون به روان‌درماني پاسخ نسبي داده و عود کرده و همينطور همراه با علائم اضطراب و افسردگي هست بهتره جهت دارودرماني به يک روانپزشک‌ مراجعه کنيد و البته مشاوره همزمان هم انجام بشه تا بهبودي مؤثرتري داشته باشيد. موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 10 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران