پسر9ساله دارای استرس زیاد حرکات بیش از حد دست پا ونداشتن حافظه؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید . من یه پسر9ساله دارم که در کلاس چهارم درس می خونه پسرم با ادبیه، ولی زود عصبانی میشه، مدام دست وپاش رو تکون می ده نمی تونه ارم یک جا بشینه مدام در حال حرکته نمی تونه روی سفره بشینه ، تمرکز نداره، حافظه درست حسابی نداره، مشکل یبوست داره، الان من باید چکار کنم، خودمم این مشکلاتو دارم ولی نمی دونم برای درمانش چی کاری باید انجام دهم باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 52 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در ماهشهر