سرگیجه هنگام دراز کشیدن و بلند شدن و تغییر وضعیت سر؟

سلام خانمی 29سالمه ام که روز قبل بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب متوجه شدم سرگیجه دارم و فقط مواقعی ک دراز میکشم و میخوام بلند شم یا تغییر وضعیت بدم این سرگیجه میاد سراغم فقط. یک روز اتفاق افتاد و امروز فقط احساس سنگینی سر دارم و سرگیجه نداشتم، فشارم 14هست، قبلا حدود 5ماه پیش باردار بودم که سقط شد و همون موقع هم فشارخونم 14-15 بود. چند سال پیشم سردردای شدید داشتم به مدت ده روز که بعد از مراجعه های متعددمتوجه شدن سینوزیت دارم،
الان مشکلم فقط سرگیجه دیروزم هست و در طول روز حدود 7بار سرگیجه داشتم ولی امروز فقط احساس سنگینی سر دارم انگار ک به سرم ضریبه خورده باشه

بازدید : 14 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران