۲۰
۱۲۰
خانــم

رژیم برای لاغر شدن؟

دخترم کنکوریی و به همین علت خیلی چاق سدخ است می خواستم کمکش کنید تا به وزن مطلوب برسد

1 پـاسـخ

  • با سلام
    داشتن برنامه غذایی مناسب به همراه ورزش مداوم باعث سلامتی و تناسب اندام میشود. برنامه ی غذایی که بتواند همه ی نیاز های روزانه فرد را تامین کند و علاوه بر حفظ سلامتی باعث کاهش وزن شود برنامه ی مطلوبی است.
    به دنبال شایعات تغذیه ای و دارو درمانی هرگز نباشید چرا که در ظاهر فرد وزن کم میکند ولی خسارات جبران ناپذیری به دنبال دارد به خصوص برای افرادی که در سنین رشد هستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 368 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران