در مورد رابطه عاطفی افراطی مرد به مرد که بیشتر شبیه رابطه زن به مرد میباشد چگونه باید رفتار کرد؟

سلام و احترام
مشکل من مربوط به علاقه شدید و افراطی دوست شوهرم به خود شوهرم می باشد. با اینکه از دوستی اونها زمان زیادی نمیگذره ولی علاقه دوست شوهرم به شوهرم بیش از حد و نگران کننده هست . و علاقه اون (دوست شوهرم) به شوهرم مثل علاقه دو تا مرد به هم نیست و بیشتر شبیه علاقه یک زن به مرد می باشد و این باعث نگرانی من شده.
دوست شوهرم هر روز صبح تا عصر میره سرکارش و بعد از کارش تو خیابون میمونه تا شوهرم از سرکار بیاد و بره پیشش و باهاش باشه و آخر شب تازه میره خونشون . و مجرده و حاضر به ازدواج با هیچ دختری نیست. البته دلیلش نسبت به عدم ازدواج را مشکلات اقتصادی بیان میکنه.
هرچی شوهرم میگه برو خونتون اون نمیره و تا آخر شب با خستگی تو خیابون میمونه تا شوهرم رو ببینه.
اون حاضر نیست به هیچ عنوان بدون شوهرم تو هیچ مراسمی با دوستان دیگرش یا همکاراش باشه و هرجا مهمونی میره شوهرم رو هم با خودش میبره.
همیشه عکس پروفایل گوشیش همونیه که شوهرم برای پروفایل خودش میزاره. و اسم شوهرم روی دست خودش تاتو کرده و علاقه شدید و رفتارای عجیبی داره مثلا وقتی از ماشین پایین میشه که بره خونشون اول شوهرم رو بوس میکنه و ...
حتی یک بار از شوهرم خواستم دوستش رو ول کنه و بیاد خونه و وقتی دوست شوهرم فهمید که شوهرم میخواد بیاد خونه اون خودش رو زد به مریضی که وای سرم گیج میره و حالم بده و این جور کارها. که اینجوری شوهرم رو مجبور کنه پیشش بمونه
الان سوال من اینه که چطوری میتونم اونو از شوهرم دور کنم و به شوهرم چی بگم و چه رفتاری با شوهرم و با دوست شوهرم داشته باشم.
البته اینو هم میدونم که دوست شوهرم به هیچ عنوان حاضر نیست حتی لحظه ای از شوهرم دور باشه.
من باید چکار کنم که برای زندگیم مشکلی پیش نیاد و اون به شوهرم ضربه ای نزنه و ازش فاصله بگیره.

1 پـاسـخ

بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران