۲۲
خانــم

اختلالات عصبی و عدم تمرکز در دوران تحصیل؟

من در هنگام مطالعه مشکل تمرکز دارم
این مشکل در دوران کنکورم خیلی شدید تر شد (3سال پشت کنکوری بودم)و اینجوری هست که خوندن یک صفحه‌ی ساده که قبلا هم خوندم و مسلطم بیشتر از 1/5ساعت طول می‌کشید و نداشتن تمرکزم به حدی می‌رسید که عصبانی میشدم و با اینکه سمپادی هستم و خیلی میخوندم پیشرفتی نمیکردم و کل وقتم برای عدم تمرکز تلف میشد
به روانپزشک مراجعه کردم و داروی بوپروپیون و آسنترا دادن بهم(و رفته رفته به آخرین دوزش رسوندن)
یکم پیشرفت کردم ولی نداشتن تمرکزم واقعاااااا اذیتم میکرد و خیلی بهتر نشد
یک خط رو ممکنه چند بار بخونم یهو میبینم ذهنم جای دیگست
ممکنه adhd باشم؟؟؟
(رتبه ی کنکورم به داروسازی میخوره و بخیر گذشت😂)
ولی میخوام بدونم اگر مشکلم جدیه پیگیری کنم

5 پـاسـخ

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران