۳۰
۱۶۳
خانــم

تشخیص کرونا؟

سلام من حدودا 20 روز پیش تب کردم بدون لرز و به همراه بدن درد ینی بیشتر کمر درد که فقط یک شبانه روز طول کشید اما از روز بعدش احساس کردم نفسم سنگین شده ینی نه خیلی زیاد که از روی استرس بیش از حد دچار حمله عصبی شدم و از اون روز تا الان هم استرس بیش از حد دارم مخصوصا صبحا هم ی وقتایی از شبانه روز احساس تنگی نفس میکنم و هیچ علایم دیگه ای ندارم دیگه ایا تنگی نفس به تنهایی میتونه کرونا باشه؟ و اینکه اینقدر طول بکشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد کرونا نداريد، بيشتر اظطراب است مهارش کنيدو نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. شما همه چيز را رعايت کرده ايد جاي نگراني نيست. کاش همه مثل شما رعايت مي کردند. نگران نباشيد لطفا

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 116 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران