۳۴
۶۷
خانــم

مشکلات خانوادگی بین شوهر و خانواده همسر؟

سلام، 34 سال سن دارم همسرم 40 سالشونه، 16 سال هست که ازدواج کردیم و 2 فرزند دارم
متاسفانه 5 سال پیش واحد کناری خانواده ام رو خریداری کردیم و از اون به بعد مشکلات بین همسرم و خانوادم شروع شد، تا اینکه چندروز پیش بین من و همسرم درگیری لفظی پیش آمد که پدرم درب منزل ما رو زدن و منجر به بحث بین پدرم و شوهرم شد ، همسرم خیلی داد و بیداد می‌کرد و پدرم هم متاسفانه از الفاظ بدی نسبت به همسرم استفاده کرد، الان همسرم دیگه منزل خودمون نمیاد و به من گفت جایی به میل خودم خونه میگیرم و اگر دوست داشتی میتونی بیای و اینکه دیگه حاضر نیست پدرم و ببینه
پرسش من از شما اینه که الان کار درست چیه؟ و مقصر کیه؟

3 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز روزتون بخير. در ابتدا بايد بگم که اينکه حق با کيه و چه کسي مقصره اصلا مهم نيست. شما اکنون يک خانواده و يک زندگي مشترکي داريد که نسبت به آن مسئوليد. درک ميکنم که در مورد رابطه پدر و همسرتون نگرانيد و اذيت ميشيد اما بهتره آينده رو پيش بيني نکنيد و تمرکزتون بر زمان حال و اينکه چکاري ميتونيد براي رابطه با همسرتون بکنيد، باشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 117 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران