با سلام خدمت شما
به نظر ميرسد با توجه به مواردي که شما فرمودين کودک شما نياز به بررسي اختلالات حسي داخل دهاني و تحملي نسبت به بافت غذايي و البته آموزش هاي خاص درمان اختلالات تغذيه ايي دارد.در برخي موارد در کودکاني که رفلاکس شديد را تجربه کرده اند ريتم جويدن و غورت دادن و نيز تحمل بافت غذا به منظور ورود به لوله مري دچار اختلال ميشود که اين موضوع ارتباطي با گرسنه نگه داشتن کودک براي بهبود اين شرايط ندارد...همچنين بايد اضافه کنم که گرسنه نشدن کودک شما و عدم تمايل ايشان به غذا يک نوع پاسخ رفتاري و اوتوماتيک به اختلالات حسي داخل دهاني ميباشد که ميتوان با درمان حسي داخل دهاني و رفتاردرماني و چکاپ حسي دقيق به اين کودک کمک نمود
با موضوع بسيار سختي درگير هستيد. احتمالاً بيماري يا مشکلي وجود دارد. اين ممکن است به دليل رفلاکس شديد يا مشکلات ديگر در دستگاه گوارش باشد. در اينجا چند نکته که ممکن است به شما کمک کند:
مشاوره با يک پزشک متخصص کودکان و يا يک متخصص ديگر مانند متخصص تغذيه: براي بررسي دقيق و تشخيص مشکل و ارائه راهحلهاي مناسب، بهتر است با يک پزشک متخصص مراجعه کنيد. ممکن است ايشان شما را به يک متخصص تغذيه نيز معرفي کنند.
تحت نظر قرار دادن تغذيه: اگر پسر شما مشکلي در مصرف غذا دارد، ممکن است نياز به راهنمايي حرفهاي براي تغذيهاي مناسب داشته باشد. اين ميتواند شامل تغذيهاي که بيشتر بر اساس ترجيحات و عادات او است، باشد.
ايجاد محيط مثبت: تلاش کنيد براي ايجاد محيطي دوستانه و مثبت هنگام مصرف غذا. از تماشاي موارد مورد علاقه او يا بازيهاي جذاب و پرتعريف در هنگام وعدههاي غذايي استفاده کنيد.
تحمل و صبر: درمان اينگونه مشکلات زمانبر است و نيازمند تحمل و صبر بسياري است. ممکن است مدتي طول بکشد تا وضعيت بهبود يابد.
توصيه ميشود که با مشاوره و راهنمايي پزشکان متخصص، روي راهحلهاي مناسب براي مشکلات فعلي پسرتان کار کنيد.