استرس واظطراب؟

سلام من، تقریبان یکساله ازهمسرم جداشدم، واسترس واظطراب شدیدتوزندگی شخصی ومخصوصان کارخیلی تاثیرمنفی گذاشته وتوکارم دچارمشکل شدم لطفان راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام جدايي از همسر عامليه که استرس زيادي رو ميتونه با خودش به همراه داشته باشه و عملکرد فرد رو با مشکلات جدي مواجه کنه . روان درماني و دارو درماني ميتونه در جهت بهبودي شما مفيد باشه . جهت ارزيابي دقيقتر و کسب اطلاعات بيشتر نياز هست که به صورت حضوري ويزيت بشيد تا درمان مناسب برنامه ريزي و شروع بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران