۱۷
۸۰
خانــم

افسردگی تحصیلی؟

سلام سلام
خوب من امسال تازه اومدم دهم و زیاد با این محیط اشنایی نداشتم و از اونجایی که درسم خیلی خوب بود و الان کاملا بهم ریخته عصبیم برای امتحانات ترم اول حالم خوب بود و حتی پانسیون رفتم و تمتم تلاشم رو کردم ولی بعد از اینکه حس کردم امتحان فیزیکم رو خوب ندادم بقیه امتحانتم رو هم خوب ندادم و. بعد از تون هیچ علاقه درسی توی من ایجاد نمیشه و مشاور مدرسمون و خانوادم بجای اینکه درکم کنن و فقط کمکم کن و بهم انگیزه بدن بهم میگن تو تلاشت کافی نیست تو نمیتونی از پسش بر بیای ولی واقعا من خیلی حالمم بده و اینجوری نیستش که اونا میگن و الان هم دوست دارم حضوری بیام مشاوره ولی خانوادم منو نمیارن برای همین خیلی اذیتم !:)

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم.با توجه به اينکه آمادگي براي کنکور و سال‌هاي پاياني مدرسه استرس بالايي ايجاد مي‌کند مهم است که ما برنامه‌ريزي سالم و موثري داشته باشيم.تا از نظر جسمي و عاطفي-رواني آسيب‌پذير نشويم.همينطور مهم است که بتوانيم در مورد حال و احوال خودمان با کسي صحبت کنيم.توصيه مي‌کنم از مشاوره‌هاي تلفني يا آنلاين با يک مشاور حوزه نوجوان کمک بگيريد. سبز باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران