٣٤
٨٤
آقــا

کرونا - چندروزی لوزهام ورم کرده ؟

سلام دکتر من چندروزی لوزهام ورم کرده ودوربینیم انگار سر شده بعد پیشانیم یا بهتر بکم ابروهام درد میکره لثها یادندونامم درد داره پشت گوش سرم همه درد داره ودکتر هم رفتم قرص امپول دارده زدم ولی فرقیم نکردم چندبار تب گرفتم زیر 37 بوده ومن هر سال سینوسام بعضی وقتا اذیت میکر ولی الان من هم حس بویای هم چشایمو از دست دادم بخاطر چیه مردی 🙏🏻ایا اازدست دادان بویای و چشایم ب کرونا مربوط نیست

1 پـاسـخ

  • سلام
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. نکات بهداشتي رو رعايت کنيد و 48 ساعت ديگر وضعيت خودتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران