علائم کرونا دارم ؟

سلام دکتر
من شش هفت روز سلفه بعضی موقعی ها با خلط دارم بعضی موقع ها خشک ولی تب ندارم و گلو درد هم نیستم به دکتر مراجعه کردم آمپول سفترا زدم با شربت قرص داده ولی هنوز خوب نشدم وسینه ام خس خس می کنه وقتی از راه پله بالا میام احساس تنگی نفس دارم میشه راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    نگران نباشيد، مصرف دارو ديگر لازم نيست. در منزل بمانيد نکات بهداشتي رو رعايت کنيد استرس و اظطراب را از خودتان دور کنيد و با من در تماس باشيد. علايم کرونا نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران