۳۱
۹۷
خانــم

عصبانیت بیش از حد خودم؟

باسلام.من توانایی کنترل خشممو از دست دادم. در بیرون از خانه عصبانی نمیشم ولی در خانه باکوچیکترین مسئله ای ب شدت اعصابم بهم میریزه.داد و فریاد می کنم. بعد از اون خیلی ناراحت میشم. میخوام ب چیزهایی ک عصبانیم میکنه توجه نکنم ولی نمیتونم .خیلییی زود جوش میارم. دلم بیشتر برای بچه کوچیکم میسوزه.خواهش میکنم کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام مهارت کنترل خشم را ياد بگيريد و تمرين کنيد. تکنيکهاي ريلکسيشن (آرامسازي) و تکنيک‌تنفس صحيح را روزانه انجام دهيد. (کانال تلگرام taban1 همه اين‌موارد هست) درصورت عدم توانايي کنترل خشم لازم است جهت ارزيابي کامل و درمان موثر به روانپزشک مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران