۲۸
۶۰
خانــم

خیانت همسر؟

من و همسرم 16سال تفاورت سنی داریم، من 28سالمه و اون 44سال. حدود دو ساله ازدواج کردیم و از هر لحاظ من برای شوهرم زن بدی نیستم و حتی خودش با زبون خودش به من بارها و بارها گفته که من براش هیچی کم نمیزارم، ولی تو این دو سه ماه اخیر متوجه شدم که خیلی دروغ های بدی بهم گفته و چپ و راست با اشخاص متفاوت بهم خیانت کرده و کلا هرز چرخیده، و یه موضوعی باعث شده که شدیدا به خودش اومده و پی به اشتباهش برده و خیلی پشیمونه و گفته که دیگه توبه کرده، اینکه من قلبم ازش شکسته و با دونستن حقیقت چقدر آسیب دیدم بماند، میشه لطفا راهنمایی ام کنید که آیا درسته که بخوام ببخشمش و همه چی رو از صفر شروع کنم؟ در همچین مواقعی باید چکار کرد؟ من شرایط مشاوره ندارم لطفا همین جا راهنمایی ام کنید.

7 پـاسـخ

  • سلام .اينکه خيانت بسيار براي کسي که بهش خيانت شده درد آور و رنج آوره و برايبعضي افراد خط قرمز هست .خط قرمز به اين معني که اگر خيانت ببينند ديگر توي اون رابطه نمي مانند و رابطه تمام هست .حال اگر براي شما هم خط قرمز هست با وجود خيانت ميخوام بدونم چرا توي اين زندگي مونديد؟و اگر فردي که خيانت کرده هيچ تاواني نده و ببينه شما هيچ کاري انجام نميديد و خودتون رو مجبور کرديد که در اين زندگي به هر قيمتي بمونيد مطمعن باشيد دوباره و دوباره اينکار رو انجام خواهد داد.اما اگر واقعا پشيمون هست بايد اعتماد بر باد رفته شما را دوباره به دست بياره و اين زمان ميبره و اگر در طي يک يا دو سال آينده کارها رفتارها و تلاشش رو ديديد و تونست اعتمادتون رو جلب کنه که خب زندگي را ادامه بديد ولي حتي اگر کوچکترين زيرآبي رفتني را دوباره ديديد اصلا توي رابطه نمونيد .لطفا در اين مدت هم شما روي خودتون کار کنيد و روي استقلال خودتون کار کنيد که از نظر مالي بتونيد مستقل باشيد که اگر لازم شد رابطه را تموم کنيد و بخاطر مسائل مالي نخواهيد خودتون رو مجبور کنيد که به اين زندگي ادامه بديد.اميدوارم تونسته باشم حق مطلب رو برسونم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام برشما
    موضوع شما بايد از چند بعد بررسي بشه من احساس شما رو درک ميکنم خيانت رنج و فشار رواني رو بر شما وارد کرده ولي تفاوت سني خودش مي‌تونه در ايجاد مشکلات مورد توجه قرار بگيره بهتر بود قبل از ازدواج بررسي بيشتري ميشد چون شما در اوج جواني هستيد و ايشون در ورود به ميانسالي
    اينکه شما بيش از حد در تلاش هستيد که براي او کم نگذاريد بايد مورد توجه قرار بگيره که چرا شما با وجود رفتارهاي زجر آور ايشون باز در مهرباني به او کم نميگذاريداين موضوع ممکنه در طرف مقابل تون باعث رفتارهاي متفاوتي بشه
    در زمينه بخشش خيانت ،اين موضوعي نيست که همسرتون با يه ابراز تأسف ،باعث بشه شما او را ببخشيد بخشش نياز به زمان داره از طرفي همسرتون بايد بررسي بشه
    آيا همسرتون واقعا از خيانتي که به شما کرده پشيمان است
    آيا در تلاش هست که به شما اثبات کند که ديگه خيانت نميکنه
    آيا رفتارهايي که شما را دچار ترديد بکنه انجام نميده مثلا رمز داشتن گوشي ،جواب ندادن به تماسهاي شما ،بيرون رفتن بدون اطلاع شما ،و رفتارهاي مشکوک منظور من زندگي در شک و ترديد نيست ولي
    فردي که خيانت مي‌کنه بايد عواقب رفتارش رو بپذيره بخشيدن بدون برون ريزي خشم به شما آسيبهاي رواني وارد مي‌کنه حتما از کمک تخصصي بهره بگيريد از طرفي بايد روي عزت نفستون و استقلال مالي خودتون و بالا بردن تواناييهاتون کار کنيد تا در صورت بروز بتونيد جراتمندانه با مشکلتون برخورد کنيد و دچار آسيب نشيد . از طرفي اگر همسرتون شما رو فردي قدرتمند و با عزت نفس ببينه مطمئن باشيد خيلي از مشکلات حل ميشه
    با آرزوي سلامتي و آرامش براي شما اميدوارم تونسته باشم به شما کمکي کرده باشم .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام بستگي به شرايط خودتون داره اگر ميتونيد به خانواده خودتون تکيه کنيد طلاق بگيريد و اگر حامي نداريد سازش کنيد و در عوض از ايشان چند تعهد محکم مثل حق طلاق بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام خدمت شما همراه عزيز
    در صورتي که تهران هستيد واز نظر مالي مشکل داريد من مي توانم جهت درمان با هزينه کمتر ولي به صورت حضوري در خدمت شما باشم
    لطفا با شماره 09109696945 تماس بگيريد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام برشما
    موضوع شما بايد از چند بعد بررسي بشه من احساس شما رو درک ميکنم خيانت رنج و فشار رواني رو بر شما وارد کرده ولي تفاوت سني خودش مي‌تونه در ايجاد مشکلات مورد توجه قرار بگيره بهتر بود قبل از ازدواج بررسي بيشتري ميشد چون شما در اوج جواني هستيد و ايشون در ورود به ميانسالي
    اينکه شما بيش از حد در تلاش هستيد که براي او کم نگذاريد بايد مورد توجه قرار بگيره که چرا شما با وجود رفتارهاي زجر آور ايشون باز در مهرباني به او کم نميگذاريداين موضوع ممکنه در طرف مقابل تون باعث رفتارهاي متفاوتي بشه
    در زمينه بخشش خيانت ،اين موضوعي نيست که همسرتون با يه ابراز تأسف ،باعث بشه شما او را ببخشيد بخشش نياز به زمان داره از طرفي همسرتون بايد بررسي بشه
    آيا همسرتون واقعا از خيانتي که به شما کرده پشيمان است
    آيا در تلاش هست که به شما اثبات کند که ديگه خيانت نميکنه
    آيا رفتارهايي که شما را دچار ترديد بکنه انجام نميده مثلا رمز داشتن گوشي ،جواب ندادن به تماسهاي شما ،بيرون رفتن بدون اطلاع شما ،و رفتارهاي مشکوک منظور من زندگي در شک و ترديد نيست ولي
    فردي که خيانت مي‌کنه بايد عواقب رفتارش رو بپذيره بخشيدن بدون برون ريزي خشم به شما آسيبهاي رواني وارد مي‌کنه حتما از کمک تخصصي بهره بگيريد از طرفي بايد روي عزت نفستون و استقلال مالي خودتون و بالا بردن تواناييهاتون کار کنيد تا در صورت بروز بتونيد جراتمندانه با مشکلتون برخورد کنيد و دچار آسيب نشيد . از طرفي اگر همسرتون شما رو فردي قدرتمند و با عزت نفس ببينه مطمئن باشيد خيلي از مشکلات حل ميشه
    با آرزوي سلامتي و آرامش براي شما اميدوارم تونسته باشم به شما کمکي کرده باشم .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 206 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران