پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
در دوران بارداری، مصرف برخی مواد غذایی و گیاهان باید با احتیاط انجام شود. در مورد مصرف قورمه سبزی و خورشت کرفس، بهتر است در سه ماهه اول بارداری از مصرف کرفس و جعفری خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث انقباضات رحمی شوند. مصرف گشنیز در حد متعادل اشکالی ندارد. در مورد مصرف چایهای گیاهی نیز، بهتر است در دوران بارداری از مصرف چای کوهی خودداری کنید، زیرا ممکن است باعث سقط جنین شود. مصرف دارچین و آویشن در حد متعادل مشکلی ندارد، اما بهتر است قبل از مصرف هرگونه گیاه دارویی در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است