اختلال یادگیری؟

باعرض سلام وخسته نباشید پسر من کلاس سوم به خاطر کرونا که 2سال انلاین بودن نتونست خوب دزس رایاد بگیرد الان هم هوش خوبی دارد ولی اصلا به درس گوش نمیکنه یا اینکهرخودش بشینه پای درس به‌هیچ عنوان همش من باید پیشش باشم تا درس بنویسه باید چیکار کنم.ممنون

1 پـاسـخ

  • با سلام و ادب. کرونا و تدريس مجازي مشکلات عديده اي براي همه والدين ايجاد کرده، به نظرم مواردي که گفتين ميتونه نشونه هاي اختلال نقص توجه باشه و شايد هم موردي نباشه و صرفا نتيجه آموزش مجازي و دوري از محيط آموزشي واقعي باشه. تشريف بياريد حضوري ويزيت شن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص نوروسايکولوژي، عضوهيئت‌علمي در تهران