پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :
در دوران بارداری، مصرف ماهی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3 برای رشد و تکامل جنین بسیار مهم است. با این حال، برخی از ماهی ها حاوی جیوه هستند که می تواند برای جنین مضر باشد. توصیه می شود در دوران بارداری از مصرف ماهی های زیر خودداری کنید: کوسه، اره ماهی، ماهی خال مخالی، شاه ماهی خالخالی و نیزه ماهی. سایر ماهی ها مانند سالمون، قزل آلا، ساردین و ماهی تن را می توانید در حد اعتدال (حدود 340 گرم در هفته) مصرف کنید. برای کسب اطلاعات دقیق تر و راهنمایی های شخصی، لطفا با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.
توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و میتواند اشتباه کند. توصیهی ما، توجه به راهنمایی پزشکان است