۲۸
۸۵
آقــا

اعصاب روان خواب بیش از حد؟

سلام و خسته نباشید من چند سالی هس ک اصلا حوصله چیزی را ندارم و مهمانی گردش نمیروم در جمع قرار نمیگیرن چون در کل حوصله ندارم ول خرجی میکنم از آینده ترس دارم با دوستانم ارتباط نمیگیرم طوری ک بعضی وقتها ب زور منو میبرن بیرون تا بچرخیم نمیتوانم با غریبه ها حرف بزنم ارتباط بگیرم چون خجالت میکشم البته در محل کار رفتارم فرق میکند خوش اخلاق و حوصله ندارم

1 پـاسـخ

بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) و روان تني (سايکوسوماتيک) در تهران