ویروس کرونا؟

سلام اقای دکتر ببخشید من چند روز دل درد داشتم قفسه سینه ام درد میکرد گلو احساس میکردم چیزی توش گیر کرده بود شربت معده مصرف کردم گفتم شاید رفلکس معده دارم دل درد خوب شد گلوم هم خوب شد الان کمی قفسه سینه ام درد میکنه به پهلو راست میخوابم احساس میکنم نفسم کم میشه اما به پهلو چپ میخوابم مشکلی نیست سرفه و عطسه و تب و سر درد ندارم اما به شدت استرس دارم از اینکه کرونا نگیرم چون من خانمم حامله است و بچه کوچیک دارم حالا من چکار کنم

1 پـاسـخ

  • سلام و تبريک سال نو و نوروز پيروز
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. به نظر من نياز به دارو نداريد. استرس و اظطراب را هم از خودتان دور کنيد. اگر تا 24 ساعت بهتر نشديد به من اطلاع بديد دارو تجويز مي کنم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 139 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران