کرونا - احساس عفونت در ریه؟

سلام و خسته نباشید
جناب آقای دکتر تقریبا بعد از دوهفته از اینکه احساس عفونت در ریه هام داشتم یعنی بعضی وقتا هنگام نفس عمیق کشیدن دچاره سرفه میشدم به متخصص ریه در تهران مراجعه کردم که ایشون فرمودن سینوزیت خفیفه و قرص لینوکین 750 و تلفست 180تجویز کردن و الان بعد از 5 روز استفاده (که قرص لینوکین تموم شد) یه مقدار جزئی بهتر شدم ولی کامل نه.... میخواستم بپرسم نیاز به اقدام دیگه ای هست یا نه؟؟؟؟
این التهاب در قفسه سینه از چند ساعت بعد از بیدار شدن از خواب شروع میشه و بعد از خوابیدن مشکلی ندارم

1 پـاسـخ

  • درود بر شما
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن . نگران نباشيد. احتمالا اظطراب داريد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران