تشخیص نوع بیماری و کرونا ؟

من حدود یک ماه پیش سرما خوردم و عکس از ریه و ازمایش خون هم دادم دکتر پس از بررسی بهم ازیترومایسین و اننی بیوتیک داد در طی این مدت هنوز تنگی نفسم از بین نرفته دکتر هم گفت آسم خفیف هست ولی من با خوردن این همه آنتی بیوتیک هنوز تنگی نفس رو دارم

1 پـاسـخ

  • سلام
    به هيچ عنوان اين همه آنتي بيوتيک لازم نيست. شما احتمالا آسم و يا حساسيت راههاي هوايي به دنبال سرماخوردگي داريد اسلا ديگر آنتي بيوتيک مصرف نکنيد. اگر اسپري سروفلو250 برايتان نوشته اند مصرف ان را ادامه دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(1)
بازدید : 253 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران