افسردگی پس از زایمان؟

سلام.روز خوش
من سال پیش زایمان داشتم دوماه بعد از اون دچار حالتهایی مث افسردگی شدم ی مقدار اضطراب هم داشتم.
حدود دا سال پیش پانیک داشتم و با دارهای سیتالو پرام الانزاپین و پرانول و الپرازولام درمان شدم .پارسال در زمان بارداریم دچار ی حالت هایی شدم مث پانیک بعد از اون تزس از پانیک داشتم و اضطراب

الان دارم میرم روان درمانی منتها فکر میکنم شاید دارو هم بخوام

الان بعد از حدود ده ماه از زایمانم مشکلم این هس که بی انگیزه ام .زندگی مث قبل برام لذت بخش نیس
ی وقتایی دچار اضطراب میشم
کلا خودم فکر مینم مووووودم اومده پایین و در بهترین حالت هم بالاتر از ی مرز مشخصی نمیره.کم حوصله شدم.
ی وقتایی صدای بلند اذیتم میکنه.

بنظرتون نیاز به دارو دارم‌
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم. اميدوارم حالتون خوب باشه. با توجه به شرح مختصري که نوشتيد و سابقه اي که داريد بهتره دارو شروع کنيد‌. البته ميتونيد يکماه از روشهاي غيردارويي مثل ورزش ريلکسيشن و کنترل ذهن و برنامه هايي که نشاط را در شما اضافه مي کنند استفاده کنيد اگر جواب نگرفتيد دارو را تحت نظر روانپزشک شروع کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران