۴۰
خانــم

پرخاشگری و بی احترامی به پدر و مادر ؟

سلام برادرم آدم بسیار پرخاشگری است هر روز با پدرم دعوا می کنند طوری شده که فحش بد می ده چند بار هم دست روی پدرم بلند کرده سر هر چیز کوچکی جنجال به پا می کنه آدم بسیار حسودی م هست الان 34سالشه نه کار می کنه نه دنبال کاره فقط می که منو خارج بفرستید نه کاری بلده نه حرفه ای بی تعارف تا الان نون مفت خورده می ترسم با این رفتارش بلایی سر پدر و مادرم بیاره. می شه ما رو راهنمایی کنید قرصی دارویی چیزی بخوره آرام بشه پدرم فقط نفرین می کنه فقط پول خرج می کنه ندارم اصلا حالیش نیست چند سال پیش هم همینطور بود ولی نه به این شدت پیش مشاور رفت خانم زارعان کمی بهتر شد تهران بود خانم زارعیان باهاش صحبت کرد برگشت قزوین ولی متاسفانه به هیچ عنوان حرمت نگه نمی داره از کسی هم نمی ترسه فقط تو رویای زندگی می کنه لطفاً ما ر راهنمایی کنید ممنون میشم

2 پـاسـخ

  • سلام. پرخاشگري علل مختلفي دارد. ممکن است در زمينه اختلالات خلقي رخ دهد ، يا ناشي از اختلال شخصيت باشد. لذا بهتر است در همان محل سکونت خود به روانپزشک مراجعه کنند تا با بررسي بيشتر و تعيين علت پرخاشگري درمان لازم صورت بگيرد. پرخاشگري فيزيکي به هر حال يک اورژانس محسوب ميشود و نياز به اقدام درماني دارد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 426 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران