۳۹
۱۰۰
آقــا

مشکوک به کرونا؟

با سلام. بنده 39 سال دارم که قبلا ها هم مشکل تنفسی داشتم.به عبارتی آسم خفیف.الان حدود 23 روزی هست که فقط سرفه های خشک دارم و به ندرت خلت کمی میاد.بیشتر بعد از غذا خوردن مشکل سرفه پیدا میکنم.10 روز پیش به دکتر مراجعه کردم و دارو های ایروکاست و نئوتادین تجویز کردن که متاسفانه تاثیر زیادی نداشته و الان دو روز هست که یکم احساس سنگینی در قسمت وسط قفسه سینه احساس میکنم.

1 پـاسـخ

  • درود
    داروهاي بسيار خوبي به شما دادن . نگران نباشيد اظطراب علايم تنفسي رو تشديد مي کنه. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 132 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران