7ماه
8 کیلو
خانــم

خر خر بینی و خس خس سینه و سرفه های شدید؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید من یه ماه پیش برای خر خر بینی و خس خس سینه و سرفه های شدید دخترم پیشتون اومدم که گفتین الرژیه و بعد بهمون دارو دادین که خدا واقعا خیرتون بده یعنی من بچم یه ماه نیم سرفه میکرد که به لطف شما خوب شده... فقط گرفتگی بینیش خوب نشده. .... البته بهم گفتین دو هفته دگ بیارید ببینم دگ ویروس کوید اومد نشد بیارمش حالا چیکار کنم داروی خاصی بهم معرفی میکنید
البته اینم بگم بهم پودر سینگولار دادین دو هفته بهش دادم سر 10روزسرفه هاش خوب شد دگ بهش ندادم

بازدید : 286 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران