اضطراب لرزش سر معده و تپش قلب گریه داغی و سوزش کف دست اسهال و تهوع ؟

سلام ودرود
من مدت هاست1 پرانول10 و فلوکستین 20میخورم
اما جدیدا یک دفعه دچار استرس شدید میشم
سر معدم به تپشولرزشمیوفته تو دلم خالی میشه به گریه و ناراحتی شدید میرسم که فقط مرگ میتونه حالمو خوب کنه.
دوتا دستام چنان داغ میشه که انگار میخواد از هم بره. تهوع و بی اشتها میشم و دچار اسهال.
و برای 3 4روز ادامه داره. دوباره بهتر میشم
نمیدونم چرا قرصام جواب نمیده اول مهر اینجور شدم
الانم باز با فاصله 1ماه اینجور شدم.
من شاغلم اما امروز بخاطر این حالت نرفتم سر کار افتادم فقط آرام بخش میخورم و از شدت استرس هی شکمم کار میکنه
میترسم کارمو ازدست بدم.
تو این موقعیت فکر به کارای عقب افتاده یا تماس دیگران حالم چند برابر تشدیدمیکنه.
در حالی که روزهای دیگه اینطور نیست.
من الان در کنار فلوکستین و 1دونه پرانول 10 که صبح میخورم
میتونم صبح وظهر و شب هم کلرد یاز پوکساید بخورم تا سریع راحت شم ازاین حالت و بتونم به کارم برسم؟
واینکه میگم حس میکنم حالت دوقطبی هستم که خوبم یه هو چن روز اینجوری شدید عوض میشم واز پا در میام
من الان تو یه رو ستای دور افتاده ام لطفا بگید چی بخورم وچطوری تا سریع این حالتام رفع بشه همش میگم بمیرم راحت شم اما جرات خودکشی ندارم

4 پـاسـخ

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران