۲۹
۷۵
خانــم

ترس ونگرانی.؟

سلام من چندساله بیماری روماتسم دارم تمام بدنمو دردگرفته وحتی چشمام من اومیدمو از ادامه ی زندگی از دست دادم خیلی ناراحتم لطفا راهنماییم کنید ،،ممنون...

1 پـاسـخ

  • سلام از شزايط شما متاسف شدم توجه به دونکته الزاميست: 1-بيماريهاي اعصاب و‌روان ميتواند با ظاهري شبيه بيماريهاي ديگر مانند بيماريهاي روماتيسم و‌مفاصل خود را نشان دهد که با درمان بيماري اعصاب وروان، اين علايم فروکش ميکنند 2- همراهي بيماري روماتيسمي با بيملري اعصاب و‌روان شايعست و درمان بيماري اعصاب وروان کمک بزرگي در تخفيف علايم بيملري روماتيسمي است در هردو حال، شما از مراجعه به متخصص اعصاب و‌روان سود ميبريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران