۲۱
۶۴
خانــم

ترس از زایمان طبیعی؟

سلام خسته نباشید من تو هفته ی39بارداری هستم.زایمان اولم هس.با توجه به تعریف های دیگران از زایمان طبیعی من دچار ترس و وحشت شدم.شبا از فکرنمیتونم بخوابم و مدام گریه میکنم.چون تجربه نداشتم خیلی از زایمان طبیعی میترسم...اگه میشه کمکم کنید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز ، بهتره نگراني هاي خودتون رو با پزشک معالجتون در ميان بگذاريد تا ايشان در خصوص نحوه انجام و شرايط زايمان توضيحات و آموزشهاي لازم را به شما بدهند ، از مشورت با افراد غير متخصص پرهيز کنيد ، در صورت برطرف نشدن اين نگراني پس از اقدامات ذکر شده ، به صورت حضوري به روانپزشک مراجعه کنيد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران