۳۳
۶۶
آقــا

درگیری با علائم کرونا؟

من 4 ماهه باردارم از دوهفته پیش تنگی نفس داشتم که روتارین خوردم بهترشدولی پنج شنبه هفته قبل سرفه هام شروع شد الان که دوشنبست سرفه هام بیشتر شده ولی تب ندارم وتنگی نفسم کمه.الان دوتاقرص رانیتیدین برای معدم دادن که صبح ها باهم میخورم تنگی نفسم یکم بهترشده ولی سرفه هام زیاد شده وانگار گلومو فشارمیدن خیلی نگرانم اینا علائم کروناست چیکار باید بکنم از ترس هرروز گریه میکنم کمکم کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مشکل خاصي نداريد، علايم کرونا نداريد نگران نباشيد اگر تغييري در علايم ايجاد شد به من اطلاع دهيد. نکات بهداشتي رو به دقت رعايت کنيد. بيشتر علايم استرس و اظطراب داريد، لطفا نگراني را از خودتان دور کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران