بیماری ژنتیکی؟

آقای دکتر دستم به دامنتون،توروخدا،توروخدا کمکم کنید.آبجیم37سالشه،از24سالگی تا حالا مریضه،من فکر میکنم اسکیزوفرنی داشته باشه،اما تا حالا موفق نشدم ببرمش دکتر،به هیچ وجه قبول نمیکنه بره دکتر.هر روز یه بلایی سرمون میاره،هرروز باید خرابکاریاشو جمع کنیم.یه روز یه زن حامله رو توی مترو کتک زده،یه روز رفته زیر ریل قطار مترو که کفششو بیاره،یه روزبه خاطر بی حواسی میره توی یه ساختمون به عنوان دزد میگیرنش،ار روز گوشی و مدارک گم میکنه،هر روز صاحبخونه بارش میده و. و و ....هر روز یه کارایی میکنه که هیچکی نمیکنه.بعدش هم که با اینکه مجرده باردار شد،بچه رو بهزیستی برد،حالا بچه9ماهشه ازدوباره باردار شده.پوستمونو کنده.تورو خدا واسش دارو تجویز کنید.تورو خدا آقای دکتر.من فقط الان که بارداره میتونم به بهونه ی بارداری بهش دارو بدم.بیماری اعصاب ژنتیکمونه.مادرم هم اسکیزوفرنی شدید وحاد داره.25سالگی خودکشی کرد،هرروز هم میگه میخام خودمو بکشم.همیشه به خودش آسیب میزنه،مثلا الان که حامله است روی شکم میخابه،اختلال در تمرکز خیلی شدیدی داره،گیج گیجه.ادراک و شناختش هم صفر صفره.اصلا متوجه نمیشه کی دوسته کی دشمن.حتی بچه های 5ساله هم میدونن در خونه رو واسه کی باز کنن واسه کی باز نکنن.اما این نمیدونه.قبلا هم میگفت من زن استادم،الان هم میگه من نماینده مجلسم.درصورتی که کارش نظافت منزل مردمه.تورو خدا آقای دکتربگین چه دارویی بهش بدم؟؟؟

1 پـاسـخ

  • با سلام با توجه به باردار بودن ايشان داروهاي کمتري قابل تجويز هستند. و جهت تجويز دارو از نظر قانوني نياز به مراجعه حضوري مي باشد و نياز به دانستن سوابق داروهاي مصرفي ايشان نيز مي باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران