وقتی فعالیت میکنم کمرم درد میگیره .درد هم نه فقط یه چیزی تو کمرم حس میکنم درد نیست فک میکنم دیسک باشه ولی خفیف هست.؟

15 ساله هستم و 3ماه دیگ 16 ساله میشم.یک سال پیش من هفته ای یکبار به مدت 1 ماه باید میرفتیم جایی و میوه میچیدم.میوه هارو توی کیسه 25 کیلویی باید میزاشتیم.سخت نبود ماشین هم کنار درخت بود .میوه هارو توی ماشین میزاشتیم و برمیگشتیم.یه روز کنار جاده خواستیم سیر بخریم توی همون کیسه های 25 کیلویی اما دیر متوجه شدیم و ماشین 20و30 متر جلوتر پارک کردیم.و من مجبور شدم 25 کیلو سیر رو حدود 25 متر ببرم .خیلی بهم فشار اومد .زاویه کمرم مناسب نبود و رو به جلو بود.خودم فکر میکنم همچی از همینجا شروع شد.من فوتبال رو دنبال میکردم و اگر خدا بخواد خواهم کرد.چند روز بعد تو فوتبال با یکی تنه به تنه شدم .دردی احساس نکردم ولی چون هفته ای 3بار تمرین داریم کم کم حسش کردم. دکتر رفتیم اما به دلایلی ام ار ای نگرفتیم .دکتر اول گفت جولوش وایسم بعد دستشو گذاشت سمت چپ کمر و فشار داد سمت مخالف و گفت درد داری گفتم نه و سمت مخالف هم همین کار رو کرد درد نداشتم.از جلو هم یه فشار به عقب داد دردی نداشتم و عقب هم همینجور.فوتبال بازی نکردم .حدود یه ماه بعد که مدارس باز شد اوایل زنگ ورزش بازی نمیکردم اما دلم تنگ شده بود.بازی میکردم حین بازی دردی نداشتم ولی بعدش که زنگ کلاس میشد رو صندلی مینشتم بازم احساس میکردم درد نبود اگرم بود خفیف بود.تا الان هم که 1سال گذشته دردم اصلا افزایش پیدا نکرده همونجور خفیف و کم در حدی که حالت عادی چیزی حس نمیکنم نه به پا زده نه به باسن نه جاییم بی حس شده نه جاییم گزگز میکنه .میخوام بدونم حدس میزنید مشکل چیه؟هرچی باشه خفیف هست امیدوارم درمان بشه چون من باید فوتبالیست بشم .باید.

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران