کمالگرایی؟استرس و اضطراب؟حواس پرتی؟ عدم انگیزه؟تنبلی؟

سلام خانم دکتر وقت شما بخیر
من امسال کنکوریم حالم خوب نیست
حس میکنم دیره شروع کنم حس میکنم نمیشه چیزی که میخوام و به دست بیارم نمیتونم در توانم نیست
سر کلاس ها حواسم جمع نیست هیچی یادم نمیمونه
شدیدا استرسیم برای یه پرسش و امتحان از شب قبلش دچاره مشکلات گوارشی میشم
انگیزه انگار ندارم
هر وقت تلاش کردم و وقت گذاشتم نتیجه ی مطلوبم به دست نیومده و این اذیتم میکنه شدیدا حس میکنم مغزم نمیکشه(ولی من از اول ابتدایی تا آخر راهنمایی تقریبا دانش آموز متوسط رو به بالایی بودم)
حس میکنم راهم اشتباه شده
رشتم رو دوس دارم هدفم دارم ولی براش نمیجنگم
بعضا میبینم نمیشه حس این که خودم رو بکشم میاد سراغم تا از همه درد ها خلاص بشم( در حد فکره اقدامی نکردم و نمیکنم)
حالم خوب نیس نیاز به راهنمایی دارم

بازدید : 19 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران