۳۹
۶۷
خانــم

مشکلات خواب و عصبی بودن؟

سلام خانم دکتر
مادر من یک چند مدتی هست که به دلیل کم خوابی زیاد از یک نوع داروی اعصاب استفاده میکنه چند روزی هستش که مصرف این دارو رو به دلایلی قطع کرده .این چند روز هم دوباره کم خوابی ایشون بیشتر شده وهم اخلاق ایشون عصبی تر به دلایلی هم فشار ایشون نوسان پیدا کرده لازمه که ایشون به یک روانپزشک مراجعه کنن یا نه ممنون از لطفتون

1 پـاسـخ

  • سلام. هرگز بدون ويزيت پزشک اعصاب وروان نه بايد دارو خواب و اعصاب را شروع کرد و نه قطع کرد يا تغيير داد. در اسرع وقت مراجعه کنند به متخصص اعصاب وروان(روانپزشک). استرس بيماري اعصاب وروان و بيخوابي ميتواند باعث تغيير و نوسان قند خون يا فشارخون شودو مشکلات عديده اي ايجاد کند .مشکلات خواب بابد ريشه يابي و درمان شوند توسط متخصص اعصاب وروان نه اينکه با قرص خواب درمان به تعويق انداخته شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 107 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران