مهدي رضايي
22
40
خانــم

آيا نان تافتون مضر است؟

آيا نان سفيد و تافتون براي بدن مضر است؟

1 پـاسـخ


  • سلام وقت خوش
    مصرف نان هايي که با آرد سفيد تهيه ميشوند خيلي توصيه نميشود زيرا خواص زيادي ندارند و به صورت موقت باعث سيري شما ميشوند. بهتر است از نان هاي سبوس دار يا نان هاي غني شده و نان جو و... استفاده کنيد که هم خواص زيادي دارند و هم طولاني مدت شما رو سير ميکنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب :

بله، مصرف زیاد نان سفید و تافتون به دلیل داشتن شاخص گلیسمی بالا می‌تواند برای سلامتی مضر باشد. این نان‌ها به سرعت هضم شده و باعث افزایش ناگهانی قند خون می‌شوند که می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین، افزایش وزن و بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع 2 شود. همچنین، این نان‌ها فیبر کمی دارند که برای سلامت دستگاه گوارش و احساس سیری مهم است. بنابراین، بهتر است مصرف نان سفید و تافتون را محدود کرده و به جای آن از نان‌های سبوس‌دار مانند نان سنگک، نان جو یا نان چاودار استفاده کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه‌ی‌ ما، توجه به راهنمایی پزشکان است

مراکز تغذيه در تهران

تخصص های پربازدید

دکتر گوارش در تهران
متخصص زنان و زایمان
متخصص ارتوپد
متخصص پوست، مو و زیبایی

سوالات مشابه